Avui en dia tots pensem que l’aparador virtual ha guanyat terreny a l’aparador físic, però no s’ha de descuidar que encara existeix un alt percentatge de clients que segueixen comprant off line, per estímuls i de forma impulsiva. El màrqueting visual segueix a l’ordre del dia.

Saps que un bon aparador pot generar fins al 20% de les teves vendes?

De fet, els estudis més recents realitzats sobre comportament de compra conclouen en que els centenials, els nascuts a partir de l’any 2000, mostra un canvi de tendència en el comportament de compra. Mentre els seus atecessors, els mil·lenials, compren un 70% online i un 30% offline, els més joves, en canvi, valoren molt més l’experiència de compra. Estímuls visuals, la composició, el “tocar” i “emprovar”. Tornen a gaudir anant de compres, un fet que semblava haver desaparegut. Les estadístiques ens revelen que compren 50% online i 50% offline.

Per tal de que comencis a veure l’aparador com un venedor més de la teva plantilla, us deixo alguns consells per a crear un aparador d’impacte i efectiu:

 1. Planifica’l amb temps.
 2. Busca un tema, un concepte per a que tingui sentit, que unifiqui.
 3. Dóna-li protagonisme al producte, busca formes de destacar-lo, d’emmarcar-lo. Cal tenir en compte que les ulleres són un producte petit i que és fàcil que es perdin entre l’escenari.
 4. Menys és més, tan en nombre de producte exposat com en atrezzo utilitzat.
 5. Crea composicions en diferents alçades i profunditats per tal que no quedi quelcom molt lineal, avorrit i inert.
 6. El muntatge no ha de treure visibilitat al punt de venda.
 7. Utilitza com a màxim 3 colors o una gama cromàtica que no tregui protagonisme al producte.
 8. Del teu assortit d’ulleres i complements, exposa els més atrevits i diferents, els models més extremats. Possiblement aquest tipus de peces costen de vendre però desperten la curiositat i capten l’atenció. Volem aconseguir que es parin a observar.
 9. No barregis publicitat de varies marques. Si el tema que has escollit és una marca, utilitza el seu material, però si el tema és la primavera, per exemple, no omplis l’aparador de displays publicitaris de varies marques. Distreu l’atenció.
 10. Canvia’l mensualment. A vegades no cal desmuntar tot l’escenari, es pot fer canvis de producte o canvis de posició.
 11. Utilitza el teu aparador per a crear contingut a les xarxes.

Si la teva part més artística està desapareguda, demana consell a un professional. Podem ajudar-te a crear aparadors que compleixin els 3 objectius principals:

 • Mostrar el producte.
 • Promocionar les vendes.
 • Incrementar la notorietat de marca.

 

Necessites ajuda?
Hola,
necessites ajuda?