La gestió de les xarxes socials per a òptiques pot ser desafiant, especialment quan t’enfrontes a la temuda síndrome del full en blanc. Però com podem superar aquest bloqueig creatiu i assegurar-nos un flux constant de contingut valor? Descobreix-ho a continuació.

El desafiament del contingut per a òptiques

Al món digital, la manca d’interacció i el creixement lent són frustracions comunes. Preguntes com “Per què no hi ha respostes o interacció a les publicacions?” o “Per què costa augmentar el nombre de seguidors?” són un tema recurrent. Però la clau de l’èxit rau en quatre elements fonamentals: contingut, constància, interacció i connexió.

  • Contingut que ressona: El cor de la teva estratègia ha de ser un contingut estratègic que expliqui una història rellevant per a la teva audiència. És crucial planificar amb objectius clars al cap i adaptar els tipus de publicacions segons les teves metes, ja sigui guanyar seguidors o impulsar vendes.
  • Calendari editorial: El teu aliat creatiu. Aquí és on entra en joc la planificació del contingut. Un calendari editorial estructurat et proporciona idees mensuals per a posts, stories i reels. Elimina l’ansietat del full blanc i et guia en la creació de contingut estratègic.
  • Històries a instagram: Un poder desconegut. Les històries a Instagram són una arma secreta. No només incrementen la interacció sinó que dirigeixen els usuaris cap a enllaços específics. Tot i això, moltes persones no aprofiten tot el seu potencial. Un calendari editorial ben planificat inclourà estratègies específiques per treure’n el màxim profit de les històries.
  • Respostes clares, compromís constant: Respon les preguntes dels teus clients de manera clara i constant. Organitza el teu contingut per oferir respostes útils i mantingues la interacció amb la teva audiència. L’organització i la planificació són els teus aliats per evitar l’estrès diari.

La constància i l’equilibri.

La constància és la pedra angular de lèxit.

Estableix metes realistes i mantinguis una freqüència constant de publicacions. L’equilibri entre qualitat i quantitat és crucial al món actual. Ofereix contingut valuós per mantenir els teus seguidors compromesos.

Desenvolupa el teu instint creatiu.

Desenvolupa l’instint per generar idees constantment. Habitua’t a pensar en idees per a les teves publicacions i tingues clar el missatge que vols transmetre. La planificació del contingut et donarà l’estructura necessària per improvisar a les històries mentre mantenes una presència constant a les publicacions principals. Però no tens temps o prefereixes invertir-ho en altres tasques?
Et plantejo una solució a la generació de contingut:

Kit de contingut mensual per a òptiques.

Cada mes reps al teu email un document que inclou:
• 8 idees de publicacions relacionades amb la salut visual, esdeveniments, productes, serveis i moda.
• 5 idees per a stories.
• 1 idea per gravar un reel, pas a pas.
• Textos captivadors en català i castellà, amb emojis i garantia ortogràfica.
• Proposta de crida a lacció.
• Descripció detallada del tipus d’imatge o vídeo ideal per a cada publicació.

En vols saber més? Contacta amb mi.

 

La idea és que a partir del calendari tu puguis fer les creativitats amb la imatge de la teva òptica i personalitzar els textos per accelerar així el procés creatiu. No cal pensar en què posar-hi, només cal fer-ho!
Amb una inversió mínima al mes, eliminaràs el full en blanc i veuràs com la teva gestió de xarxes millora i es dinamitza.
En resum, la clau per vèncer el bloqueig creatiu a les xarxes socials òptiques és la planificació del contingut.

Així que posa’t en marxa i comença ja a crear el teu calendari editorial!

Necessites ajuda?
Hola,
necessites ajuda?