En plena era digital resulta fins i tot romàntic poder lliurar un detall als nostres clients. Si ets dels que encara valores la promoció física, per tal que tingui èxit cal que compleixi els dos objectius principals del regal promocional:

  • Agrair la confiança, fidelitzar al client.
  • Mantenir la nostra marca en la ment del consumidor quan més temps millor, branding.

Per això l’elecció d’un regal promocional, que a priori sembla fàcil, no ho és. Per assegurar-nos l’èxit i que la inversió sigui rentable cal que complim les 6 regles d’or per escollir el regal perfecte:

  1. El regal ha d’anar dirigit al nostre públic, és a dir, cal que encaixi amb el seu estil i els usos que li puguin donar. No tindria cap sentit regalar un conte de pintar infantil a un adult sense fills o una ploma estilogràfica a un infant, oi?
  2. Cal que sigui útil. Si no es pot utilitzar possiblement acabarà dins un calaix o a la brossa. Cal que puguem utilitzar-lo en la vida quotidiana. Això ens garantirà estar presents en la ment del consumidor més temps.
  3. Ha de ser únic. Hem de buscar l’originalitat i idees diferents. Repetir el mateix regal any rere any disminueix les expectatives del client i genera avorriment.
  4. Cal que reforci la imatge de marca, és a dir, ha d’estar en consonància amb els nostres valors i la nostra visió.
  5. S’han de fer números, que sigui rentable. La finalitat és aconseguir el major impacte amb la menor inversió. No sempre els regals més sofisticats són els que tenen millors resultats.
  6. El regal mai ha de ser un producte substitutiu dels nostres productes o serveis. En algunes ocasions he vist que es regala el producte o servei que es comercialitza al negoci i per mi és un error. Un regal promocional no sempre ha d’estar relacionat amb el teu sector o la teva ocupació, ha de complir els requisits que hem mencionat anteriorment: públic objectiu, útil, original, valors de marca i rentable.

En definitiva, si tens planificat donar un detallet als teus clients per Nadal, per l’aniversari o qualsevol altre esdeveniment, assessora’t bé i dedica temps buscant i valorant la millor opció. Si ho necessites, pots assessorar-te amb els teus proveïdors habituals o contacta amb mi. Existeixen molts catàlegs amb milers d’opcions. Junts trobarem el regal perfecte.

 

Necessites ajuda?
Hola,
necessites ajuda?