S’acaba l’estiu i tornem a la rutina. Ara que hem descansat una mica és un bon moment per a plantejar-nos si necessitem formació específica en algunes àrees. Cal que fem una tria i ho planifiquem amb els nostres equips.

El sector òptic està “on fire” últimament i les ofertes formatives especialitzades estan a l’ordre del dia. La pandèmia ens ha “obligat” a entrar de ple al format online i això multiplica les possibilitats. Mitjançant el format online podem assistir a esdeveniments als que abans ens hauria estat impossible per qüestions d’horari i desplaçaments.

Però, on podem trobar formació específica i de qualitat del nostre sector?

Col·legis oficials d’òptics optometristes

La majoria de col·legis estan fent una labor fantàstica en l’àrea de formació. Els cursos que ofereixen son molt específics i aglutinen totes les àrees, fins i tot oferint cursos de gestió i màrqueting entre les seves propostes. A les seves pàgines web pots trobar tota l’oferta formativa i recordeu que podeu accedir als cursos de qualsevol col·legi, sigui o no el de la vostra zona. Relacionar-vos amb altres parts del país us pot aportar idees i noves formes de treballar.

Per aquells que estigueu interessats en el màrqueting digital i la gestió de xarxes us recomano el curs que comencem el 7 de setembre amb el @COORM. Un completissim curs de 10 sessions per a que la gestió de xarxes deixi de ser una càrrega!

Més info i inscripcions a:

Curso online: Plan de marketing digital y poner en marcha tus redes sociales

Acadèmies i plataformes de formació especialitzades

Optoacademy, que compta amb una llarga experiència, s’ha posicionat com la primera escola de formació especialitzada en òptica d’España. Actualment opera amb una plataforma de continguts, cursos presencials i online i col·laboracions formatives internacionals amb entitats com

A més inicia també aquest mes de setembre un programa pioner en Gestió, màrqueting i desenvolupament de negoci per a òptiques, orientat a propietaris, gestors i directors que vulguin millorar la gestió i els resultats dels seus negocis de la mà de professionals del sector. Podeu consultar el curs complet aquí :

curso optoacademy

Isoa School és una plataforma jove, de nova creació, que aposta per flexibilitzar i adaptar-se al 100% a la disponibilitat dels seus alumnes en temes d’horari i ritme formatiu. Els continguts estan sempre disponibles online i són molt variats, toquen totes les àrees de negoci inclosa l’audiologia. Si t’animes i t’inscrius podràs accedir a algunes classes gratuïtes!

Nuestros cursos de Óptica y Audiología online

 

Associacions i proveïdors

No hem d’oblidar-nos de la labor que realitzen organitzacions com Vision y Vida amb la publicació de diversos estudis així l’edició del #llibreblancdelavisió. Em sembla vital conèixer l’estat del nostre sector i tenir en compte les dades generals per tal d’avaluar en quin punt ens trobem.

Descarrega el Libro Blanco de la Visión 2021

La tasca formativa dels proveïdors es un dels factors clau per a marcar una diferenciació clara en l’atenció al client. Com millor coneixem el nostre producte més proactius i eficients serem en la venda, És important conèixer els programes formatius que ofereixen per tal d’escollir aquells cursos que més ens interessen.

Sota el meu punt de vista la planificació de la formació i la inclusió d’aquesta en les tasques obligatòries del nostre equip dins del seu rol de treball és fonamental per tal d’oferir una atenció de qualitat i optimitzar les vendes.

El discurs, l’argumentació i el coneixement del sector seran sempre un valor afegit que marcarà la diferència, així que reserva temps per a formació. És una inversió segura.

 

Necessites ajuda?
Hola,
necessites ajuda?