La gestió de les xarxes socials s’ha convertit en un vertader mal de cap per a moltes òptiques. El dilema entre contractar a algú o intentar fer-ho pel teu compte ens genera molts dubtes i, al final, ens paralitza.

La gestió mateixa no comporta grans coneixements tècnics, és més una qüestió de dedicació i una mica de visió, però a molts ens falta temps. Sempre he defensat i segueixo pensant igual tot i que em dediqui a gestionar xarxes, que els negocis locals s’han de gestionar de forma local. Ningú parlarà millor que tu als teus clients, però cal reconèixer, que ens els temps que corren i la pila de tasques que tenim per fer, es fa a vegades impossible.

Però hi ha una cosa que ambdues opcions tenen en comú: tan si t’estàs plantejant fer-ho tu com si vols contractar un professional, tu n’has de saber també: com funciona i de que va tot això de les xarxes? Diuen que un bon “jefe” és el que et dona llibertat per treballar però entén el que estàs fent a cada moment. Hem de conèixer els processos, les plataformes, les opcions i les hores de feina que hi ha darrera per a poder valorar quines opcions ens encaixen millor.

Per això, en aquest curs que hem organitzat conjuntament amb el Col·legi d’Òptics de Catalunya COOOC:

Pretenem fer una aproximació a la gestió de xarxes d’una forma mot pràctica per a que la puguis anar desenvolupant pas a pas, amb eines clau per a estalviar temps i les recomanacions més importants per a poder fer més amb menys.

El curs complet està format per 3 blocs amb una durada total de 7 hores lectives. Pots apuntar-te a tot el curs o escollir quins blocs t’interessen més, depenent del punt en el que et trobis.

Bloc 1: Per on començo?

Tot i que molts considerareu que el primer bloc no us fa falta, per a mi és el més important de tots. La majoria de problemes en la gestió de xarxes venen per falta de planificació, continguts de poc interès, falta de constància, publicacions sense estructura o amb imatges poc adequades… El més important per tenir una presencia digital correcta és el contingut i la regularitat.

Tallers del bloc:

  1. Context actual i ecosistema digital.
  2. Piles de contingut y calendari editorial.
  3. Eines de disseny i programació de continguts gratuïtes: Canva, Metricool i Facebook creator.

Dates: 13, 15 i 20 d’abril

Duració: 3h en total (1h cada un)

Horari: 14.30 a 15.30

Bloc 2: Instagram i Facebook, al pòdium de les xarxes.

Existeixen moltes xarxes socials i, tot i que hi ha noves plataformes que han entrat amb força, cal que valorem abans quines encaixen amb el nostre públic objectiu, amb el nostre negoci i missatge. Per ara, les reines indiscutibles segueixen sent Instagram i Facebook (si, Facebook no està mort encara).

Tallers del bloc:

  1. Taller Instagram i Facebook
  2. Taller accions promocionals a les xarxes: promocions, sorteigs i Facebook Ads.

Dates: 27 i 29 d’abril

Duració: 2h en total (1h cada un)

Horari: 14.30 a 15.30

Bloc 3: Google my business i Whatsapp Business, dos aliats per al teu negoci.

Tot i que no són pròpiament xarxes socials, són dues plataformes que donen visibilitat i dinamitzen el nostre negoci. Gratuïtes de moment, ens poden reportar grans beneficis a nivell de posicionament, captació de clients (Google) i fidelització (Whatsapp). No per ser les últimes són menys importants.

Tallers del bloc:

  1. Taller Google my business.
  2. Taller de Whatsapp business.

Dates: 4 i 6 de maig.

Duració: 2h en total (1h cada un)

Horari: 14.30 a 15.30

L’objectiu principal d’aquest curs és que vegis el potencial de les xarxes socials i tinguis un bon criteri tan per gestiona-les com per contractar el servei, segons la teva situació. T’ho explicaré sense tecnicismes i des del sentit comú.

No acabarem el curs sent el community manager de l’any però si estarem preparats per a superar amb èxit el repte de començar, si encara no ho has fet, o de fer-ho bé i no morir en l’intent.

El curs complet te un cost de 40€ per als col·legiats i 80€ per als no col·legiats. Les sessions s’enregistraran i les tindreu disponibles fins al 30 de maig a la plataforma per a poder consultar-les. Us farem arribar després de cada sessió els materials vistos a les sessions així com altres enllaços d’interés.

No t’ho pensis massa i apunta’t, les places són limitades.

Inscripcions: punxa aquí.

I si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb mi i intentaré ajudar-vos ?

Necessites ajuda?
Hola,
necessites ajuda?